Πιστοποιημένη εκπαίδευση για έλεγχο αντικειμένων σε συσκευές έξ ρέι, με τον εξομοιωτή X-Ray Tutor 3

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την παροχή μίας νέας εκπαιδευτικής υπηρεσίας που αφορά το τομέα της φυσικής ασφάλειας.

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Όνεστι (Honesty), στα πλαίσια της συνεχούς έρευνας στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, καινοτομεί διαθέτοντας πιστοποιημένη εκπαίδευση για έλεγχο αντικειμένων σε συσκευές έξ ρέι (x-ray), με τον εξομοιωτή X-Ray Tutor 3.

Ο εξομοιωτής αποτελεί παγκοσμίως το κυριότερο σύστημα εκπαίδευσης χειριστών συσκευών έξ ρέι στα αεροδρόμια, και είναι πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση για έλεγχο σε αεροδρόμια, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή οδηγία EU 185/2010. Διαθέτει ένα μοναδικά εύχρηστο και απλό περιβάλλον, προσφέροντας ουσιαστική πληροφόρηση και ραγδαία εκμάθηση μέσα σε λίγες ώρες.

Οι λόγοι που το καθιστούν ως ένα άκρως αποτελεσματικό και παγκοσμίως διαδεδομένο σύστημα εκπαίδευσης χειριστών συσκευών x-ray, είναι οι εξής:

- Αποτελεί έναν πιστό εξομοιωτή συσκευής x-ray με όλα τα ευρέως διαδεδομένα φίλτρα εικόνας που χρησιμοποιούνται σε όλες τις συσκευές x-ray.

- Περιέχει 144 εκατομμύρια διαφορετικές εικόνες επικίνδυνων αντικειμένων και αποσκευών υπό διαφορετικές γωνίες.

- Εμφανίζει την πραγματική φωτογραφία και την ακτινοσκοπική εικόνα των επικίνδυνων αντικειμένων παράλληλα με πληροφορίες για το κάθε αντικείμενο.

- Χρησιμοποιεί ειδικό επιστημονικό αλγόριθμο που προσαρμόζεται στις ικανότητες του κάθε εκπαιδευόμενου ξεχωριστά.

- Κατά τη διάρκεια 7-10 ωρών εκπαίδευσης, ο εκπαιδευόμενος έχει μάθει να αναγνωρίζει όλα τα επικίνδυνα αντικείμενα και αποκτά επάρκεια ελέγχου σε υψηλό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα παρέχεται ανάλογη βεβαίωση.

- Είναι κατάλληλο για την εξάμηνη επανεκπαίδευση των χειριστών σε αεροδρόμια, για την οποία παρέχουμε ανάλογη βεβαίωση με ποσοστιαία βαθμολογία

επιδόσεων.

- Είναι κατάλληλο για ατομική καθώς και για ομαδική εκπαίδευση.
- Είναι κατάλληλο για ταχύρυθμα, ή και για μακροχρόνια προγράμματα.

Κάθε εκπαίδευση περιλαμβάνει μία ωριαία εισαγωγή στην τεχνολογία και στον τρόπο λειτουργίας των συσκευών x-ray, με σκοπό τη καλύτερη κατανόηση του αντικειμένου εκπαίδευσης.